Fet som en julegris

Precis så känner jag mig... 
Idag vaknade jag runt 10 tiden, Jimmy gick upp till jobbet tidigt så jag ska gå & sola lite innan jag börjar med städningen. Jag ligger just nu helt utslagen på soffan är så jävla trött hela tiden, det suger! 😩 
JAG SAKNAR MIN BEBIS SÅ DET GÖR ONT😪 
Snart ses vi igen ❤️❤️❤️0 kommentarer

Tisdag

Idag har jag ätit för 30 pers vill ja lova. Tacos, godis, Popcorn, ostbågar mer mat osvosv.. Känner mig lagom fet nu här nerbäddad i jimmys säng. 
Vi har inte gjort någon speciellt annars idag. 
Legat på soffan och myst har vi gjort, jag är så lycklig med honom så det finns inte. Har pratat med honom lite om skola oså, tänkte ringa en studievägledare imorgon här i Ohamn & sedan ansöka om en plats. Jag är inte taggad på skolan men ett måste för att ta sig någonstans. Säga upp min lägenhet i Västervik & sedan flytta ihop med denna fina kille står högst upp på listan just nu, i november får vi/han en större lägenhet förhoppningsvis. Så underbart! 
Imorgon ska han jobba igen & jag ska städa,sola & sedan en sväng till Adam och dom. 
Jag är så sjukt trött just nu. Så nu ska jag sova, men först pussa lite på min fina❤️ 

Förresten, igår hade jag Amanda på besök här i ohamn, vi åt god buffé & drack några cider efter shoppingrundan. Eller shopping & shopping, fick med mig en långärmad hem iaf.. 
Hon Åkte hem på kvällen och jag gick & la mig rätt skapligt, somnade på soffan om jag ska vara ärlig.hihi
Godnatttttt 💤💤💤💤💤
0 kommentarer

Denhär killen gör mina dagar så mycket bättre ❤️

Denna underbara kille är så fantastisk. Han gör mina dagar till dom bästa när jag egentligen bara vill gräva ner mig. 
Jag är världens lyckliaste tjej med honom. Blev utbjuden på mat i fredags när jag kom till honom. Världen bästa kille ❤️ 
I lördags överraskade han mig med ett par nya stövlar jag har velat ha länge & han kom hem med dom åt mig, alltså han är så perfekt! 
Kärlek till både honom & skorna 😍😍😍 

Idag har vi inte gjort alls mycket, jag har solat solarium & sedan åt vi lite Kina mat, spelat Bingolotto & som vanligt vann man inte ett piss. FUCK OFF BINGOLOTTO! 

snart är det läggdags för imorgon är det jobb för min fina kille igen & jag får besök av Amanda 😀 


0 kommentarer