Ja överlevde

Börjar bli piggare ifrån sjukdomarna, förkyld och hosta sitter kvar men febern försvann för några dagar sedan. 
Idag är det fredag och solen lyser ska snart ge mig ner i tvättstugan och hänga upp tvätten ikväll ska vi umgås me Elin och Micke, äta tacos och ha de trevligt tänkte vi.
Har inte så mycket att skriva just nu faktiskt. Kan väl kanske berätta att jag har förhoppningsvis fått jobb. Känns ju jävligt gött! 
Ska gå brevid 3/3 iallafall! Underbart😅 
Nu har jag verkligen inget mer att skriva för detta suger ju kuk. Ha de fint1 kommentar

Sjukare än sjukast

Tror jag är döende fyfan. Det är faktiskt så att jag tycker så synd om mig själv tillomed.. Igår låg jag med hög feber hela dagen, så hög feber så Jimmy inte ens kunde ta på mig för jag var så varm..så han gick och köpte glass och lagade mat åt mig (som alltid)😂, men iallafall glassen åt jag men maten skippade jag. Inte det minsta hungrig eller sugen på något... Inatt har jag svettats & snurrat runt.. Vaknade av att jag var precis genom blöt. Ligger just nu på soffan och har druckit en kopp te för snart hostar jag ihjäl mig också. FYFAN VA SYND DET ÄR OM MIG 😩😂 nu orkar inte jag skriva mer telefonen ramlar ur handen efter varannat ord 🙄 så hörs senare om jag överlever denna hemska sjukdom. 


0 kommentarer

Döende typ

Sjuk som ett as. Dax att sova. Imorgon oavsett mående åker jag till Ida en sväng, längtar ihjäl mig! 

Godnatt. 0 kommentarer