Fy helvete

Denna ångest är inte att leka med.. Går och gräver ner mig ett par meter ner. 

1 kommentar

Min kille överraskade mig

Iförrgår när jag kom hem stod det ett packet på sängen & i det låg det ett par Nike air Max 90 åt mig 😍 har velat ha dom så länge och äntligen fick jag dom tack vare min kille. 😍☺️☺️ tack så mycket, 10 gånger om! 

Igår gjorde vi inte alls för mycket, bokade in mig på jobb fick även ett till arbetserbjudande när jag var på bemanningen👍 tackade såklart ja! 
Sov flera timmar igår medans Jimmy var och handlade & lagade mat, var så skönt! 
Penicillinet gör mig så trött!! 
Nu är jag påväg till Västervik för att fixa lite saker me mamma. 
0 kommentarer

Sådär ja!

Hej på er. Inte bloggat på sisådär 10 år? Typ. Men jag tänkte att jag skulle dela med mig av några intressanta rader från mitt liv nu. Varsågoda! 

Några dagar nu har jag varit hos min mor. Åkt på road trip me henne & mina 2  systrar igår. Kom hem runt 22. 
Idag vaknade jag runt 7-8 och hade ont i mitt fucking kuk öra som vanligt. Åkte med mamma till stan, staidium, lager 157. Blev ett par skor, byxor & tröja rikare även min kille fick 2 linnen. Bilder på det får ni inte se, för snyggt för att visa 🙄 
Varit hos doktorn och fått ny penicillin, örondroppar & smärtlindring. Så tillbaka om 1 vecka IGEN. 4 veckor med öroninflammation/hörselgångsinflammation eller vad fan jag nu har för sjukdom som aldrig ger sig. 
Nu är jag iallafall påväg hem till min kille igen med all packning jag släpat med mig. När jag kommer hem hoppas jag att maten är klar, jag svälter ihjäl & jag skojar faktiskt inte! Så tro inte det! 
Imorgon ska jag till bemanningen och skriva under lite papper på anställningen & lära mig datasystemet. Jaaaa osv! 
Jag är trött som en jäkla säl. Ikväll ska jag även mosa in chips och dipp framför någon fet film. 


😂😂😂😂😂👆👆 

0 kommentarer