Mot Västervik

Somnade sent inatt tror klockan var runt 5 tiden, fastnade på one tree hill😁
Men Idag vaknade vi väldigt tidigt skillnad mot i vanliga fall. Redan innan 9 var jag uppe första gången, gick tillbaka till sängen en stund så vid 10 gick jag upp och kröp upp i min favorits famn i soffan ❤️ 
Fixade mig och så innan jag traskade upp mot bussen för att tillbringa min dag i Västervik hos bästa mamma. Saknar henne så mycket, för mycket faktiskt, så ska bli kul att vara med familjen en dag ❤️ 
Kändes ändå tufft att lämna min kille hemma i soffan men han roar sig nog på annat sätt + att han blir av med mitt tjat & får lite sinnesro som han brukar säga att han behöver 😂 haha älskling! Kan bara säga det att det är verkligen odödlig kärlek. Mitt liv ska jag tillbringa med honom! 
Inatt mitt i natten & mitt i det sorliga i avsnittet av oth så kollade jag på min fina kille och blev helt plötsligt helt fylld med kärlek, han låg där och sov så sött och jag bara tänkte, hur kan en människa vara så underbar & fantastisk? Jag är verkligen så lycklig. Den känslan när man även ligger & kollar på sitt barn när dom sover, den lyckan. Jag saknar min andra favorit kille så mycket även min blivande 1 åring. Tänk att det redan är 1 år sedan jag låg på BB med dom hemska värkarna snart! Den bästa dagen i mitt liv var när han föddes! Jag skulle inte ens tveka en sekund på att döda för honom. Skulle någonting hända honom så skulle jag verkligen bli odödlig. 
Ja känner att idag är en sådan dag jag bara är fylld med kärlek & lycka, jag är så lyckligt lottad! 
Jag har världens finaste & underbaraste familj, son, pojkvän, vänner, men min bästa vän Ida är väldigt speciell för mig. Jag skulle göra allt för henne. Skulle tillomed gå tusen mil för henne. Jag kommer aldrig någonsin släppa hennes hand, jag kommer föralltid vara henne så nära fast jag ändå bor långt ifrån henne. Jag älskar verkligen mitt liv. 
Men jag känner att en kram från Ida skulle vara det mest underbaraste just nu. SAKNAR HENNE SÅ MYCKET. 
Ja, idag är det mycket känslor här känner jag. 

Men på tal om annat nu. På onsdag börjar jag skolan & det är verkligen nervöst men det kommer nog gå bra😁 

Puss & kram. 


0 kommentarer